El Dojo Muratore es proclama campió per equips a la Copa de Balears de judo

Aquest diumenge al poliesportiu de Sineu es va disputar la Copa de Balears en la modalitat d’equips amb una gran participació dels clubs més importants de la nostra Federació. Van participar un total de 12 equips masculins i 4 femenins de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. 

L’equip manacorí Dojo Muratore va ser dels pocs clubs que va poder presentar dos equips, l’A composat per Biel Galmés a menys 60 kg, Joan Perelló a 66 kg, Bernat Grimalt amb 73 kg, Sergi Bueno a 81 kg, Ayman Belkif i Josep Pérez a més 81 i Josep Pérez. I l’equip B format per, a la categoria menys 60 kg Mika Eichler i Toni Pont, a menys 66 kg Biel Mascaró, a menys 73 kg Guillem Enric Durán, a menys 81 Magí Sureda, i a més 81 kg Miquel Vanrell. 

Van estar assistits pels seus entrenadors Llorenç Gayà i Juana María Puigserver, i acompanyats per integrants del Dojo Muratore que van ajudar en diferents tasques, Antoni Sureda, com a àrbitre; Marisé Jara i Inès Morell, com a cronometradores i Ponç Gelabert, en qualitat de Vicepresident de la Federació. 

Tots dos equips van tenir una destacada actuació. L’A se va classificar en el seu grup com a segon i el B com a primer. A quarts es van trobar l’equip A amb el Taikukan B i el B es va trobar amb el Club d’Es Castell. A semifinals es van trobar els dos equips assegurant la presència d’un d’ells a la final. Seria l’equip A. 

A la final, es va trobar el Taikukan A amb el Dojo A. Després de fer tots els combats es va produir un empat a victòries, dues per a cada equip i un empat a la categoria de menys 66 kg. La sort va voler que el desempat es produís amb la categoria de menys 66, el combat empatat. Aquest cop si, en Joan va poder guanyar el combat i va donar la victòria al seu equip.

Cal destacar que cada un dels dos equips només va perdre un dels seus encontres, l’A a la seva lliga contra el Dojo Formiga de Menorca i el B contra l’equip A. Els dos equips combinaven diferents generacions de judoques que han estat entrenant durant el darrer any a les diferents classes del club. És un luxe, molts cops no valorat, poder tenir gaudir del seu judo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad