S’Agrícola aprofita les festes per canviar el tendal

La imatge

 

L’Associació Cultural s’Agrícola té nova imatge. O millor dit, la seva terrassa de la plaça de Sa Bassa ha canviat de tendal. Un de nou, més modern i amb les lletres i el logotip de la institució centenària. Fa poc s’Agrícola va celebrar amb els seus socis la festa de Sant Isidre, el seu patró particular, i ara aprofitant les Fires i Festes de Manacor ja llueix la nova protecció personalitzada de cara a fer ombra aquest estiu.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad