Intencanvi a la vista entre la banda de música de Manacor i la de Roma

La Banda Municipal de Música de Manacor podria tancar aquestes properes setmanes una visita històrica per anar a tocar a Roma i participar en algunes de les festes de la capital italiana. La intenció, plantejada fa uns dies durant el pregó de les festes de Sant Domingo per part del president de l’Associació Cultural, Antoni Oliver, suposaria també l’arribada a Manacor de la Banda de Música de Roma, que tocaria la setmana de les festes dels dominics, durant el mes de maig de l’any que ve.

Aquesta només és una de les col·laboracions que s’estan estudiant des de l’associació manacorina, que a més va tantejant una altra eixida que podria ser històrica per a la cultura local. Encara falten coses per tancar, però ben prest sabrem coses noves.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad