Tomàtigues, planter, flors, síndries o maduixes de Can Martí

Cor de bou, tomàtiga rosa, negra, raf, pera o la clàssica tomàtiga de ramellet. No hi ha una estesa que faci més planta i que cridi més l’atenció. Ja sigui a la tenda de la Via Palma, devora la benzinera de Can Vinyes o a la nova oberta fa uns mesos a Baix des Cós. “Totes són de productors locals, la quan cosa fa que poguem garantir i saber bé d’on provenen”, explica el responsable de Fruites i Verdures Can Martí, mentre ens explica les distintes formes de transformar aquesta fruita en plats saborosos.

“Les distintes tomàtigues es poden mesclar perfectament dins un trempó i queda espectacular, en un pa amb oli o dins una ensalada amb pebre blanc i ceba blanca”, resumeix. Ara que les temperatures pugen i l’estiu ja és pràcticament aquí, a Can Martí també han duit les maduixes manacorines, dels germans Pasqual, de gust intens i un color obscur que deixa clar que són a punt. “Si ho combinam amb una bona síndria, de ben segur que la calor serà més bona de dur”.

Per arrodonir la cosa, també podem comprar una gran varietat de flors pel jardí, per decorar interiors o planter para aconseguir les nostres pròpies verdures de temporada, dins cossiols o dins un tros de foravila.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad