Torna el Tast de Vins al parc municipal amb 2.800 copes preparades

Amb una dotzena de cellers de la D.O. Pla i Llevant i panades, cocarrois o camaiot d’Hiper Centro

 

Després de dos anys de sequera forçada pels motius sanitaris mundialment coneguts, el Tast de Vins de la Denominació d’Origen Pla i Llevant organitzat per la Confraria de Tastavins i l’ajuntament de Manacor, torna amb més força i espectatives que mai. Serà el proper 4 de juny a partir de les 18 hores al parc municipal. Els organitzadors reconeixien ahir durant la presentació que “la gent en va molt endarrer i esperam batre el rècord d’assistència”.

Això vol dir superar les 1.500 entrades venudes l’any 2019 i continuar la línia ascendent mostrada des dels inicis, fa 19 anys quan es van reunir 400 tastadors a la Torre dels Enagistes. Enguany s’ha planificat un espai on com a màxim hi podran accedir 2.800 persones. “Si hi arribam serà una gran fita, perquè voldrà dir que hem doblat”, deia el secretari dels Tastavins, Pere Timoner.

Les entrades, que tenen un cost de 10 euros (dels quals cinc es poden fer servir per comprar botelles als més de deu cellers que hi duran els seus vins) només podran ser adquirides al mateix recinte abans d’entrar, per tal de poder controlar l’aforament.

“Esl números canten. És l’acte més important de la D.O. Pla i Llevant durant tot l’any i cal agrair a la Confraria tota la feina que fa per dur-ho a terme”, va explicar el president de la Denominació d’Origen, Toni Bennàssar. Com és habitual també, Hiper Centro hi posarà el menjar “a base de panades, cocarrois, camaiot, sobrassada feta nostra i dolç”, va dir el seu responsable, Pep Lluís Aguiló.

Finalment tant el batle de Manacor, Miquel Oliver, com el regidor de Fires, Carles Grimalt, va destacar la necessitat de “tornar a fer poble” amb actes socials com aquest, mentre que el president dels Tastavins, el celleter Miquel Gelabert, va fer menció al fet ja sabut de “beure amb moderació per poder assaborir els vins”.

Música, poesia, tapes i vi

L’altre acte destacat dins el calendari de la Setmana Cultural del Vi de Manacor (dins el programa de les Fires i Festes de Primavera) serà el dels proper dimecres 1 de juny al claustre de Sant Vicenç a les 20,15 hores. ‘Cultura i Gastronomia. Harmonia de música, poesia, tapes i vi’, amb una capacitat màxima d’entre 90 i 100 persones. Les entrades han de ser sol·licitades a la Confraria de Tastavins.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad