Divendres es tallarà el trànsit rodat per accedir a la via Majòrica

L’Ajuntament de Manacor informa del desviament provisional del trànsit a partir d’aquest divendres 27 de maig a causa de les obres de reforma i embelliment de via Majòrica.

A partir d’aquest divendres 27 de maig, si les condicions meteorològiques no alteren el calendari previst, es tallarà el trànsit rodat per accedir a la via Majòrica des de la ronda de Felanitx. Les persones residents a via Majòrica podran accedir-hi pel carrer de Bonany, pel carrer d’en Josep Quadrado i pel carrer de Mossèn Mateu Galmés. Aquests tres carrers tendran l’accés restringit només per als residents.

El trànsit rodat de la via Majòrica es desviarà a la ronda de Felanitx, que a partir del proper divendres 27 de maig serà de doble sentit en alguns trams fins ara de sentit únic.

El carrer de Pedro Riche i el carrer de Miquel Llabrés tendran dos sentits de la circulació.

L’Ajuntament de Manacor demana a la ciutadania que circuli amb precaució i atenta a la senyalització present. Així mateix, agraeix la col·laboració ciutadana i la seva comprensió.

Reforma de la via Majòrica

Les obres de reforma de la via Majòrica començaren el passat mes d’abril. Les obres van més enllà d’una actuació estètica i superficial i se centren també de manera específica en resoldre problemes d’infraestructura en matèria de drenatge i clavegueram.

L’actuació més intensa se centra a la cruïlla de via Majòrica amb la ronda de Felanitx, on es crearà una rotonda d’organització de la circulació. La resta de l’obra és una actuació encaminada a embellir i organitzar l’espai per tal de fer més amable l’entorn, retirant i soterrant xarxes aèries i millorant el paviment.

L’àmbit d’actuació va des de la cruïlla amb la ronda Felanitx fins a l’avinguda de Júniper Serra. Les obres, executades pel contractista Melchor Mascaró S.A., compten amb un pressupost d’adjudicació d’1.910.606,94 €, i un termini d’execució de vuit mesos a comptar des de dia 4 d’abril de 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad