Darrera competició d’Agility de la temporada aquest cap de setmana a Manacor

La imatge

 

Aquest proper cap de setmana, 28 i 29 de maig de 2022, es disputarà la darrera competició de la temporada 21/22 a les instal·lacions del Club Agility Manacor, al Camp de futbol d’en Frau. Els participants de Menorca, Eivissa i Mallorca tornaran a ser-hi. El dissabte començarà amb els joves a les 17 hores i el diumenge a les 08,30 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad