Els manacorins Pedro del Cacho i Marga Benítez triomfen al Camí de Cavalls

Els manacorins Pedro del Cacho i Marga Benítez triomfen a la cursa de 185 quilòmetres del Camí de Cavalls. Del Cacho queda quart de la general i primer màster 40, i Benítez tercera a la cursa femenina.

Aquest cap de setmana a Menorca s’ha celebrat el tradicional Camí de Cavalls, en les seves diferents distàncies. A les 14,30h del divendres els dos corredors manacorins del club Xendenguets varen prendre la sortida a la més dura, la de 185 km, amb una intensa calor.

Després d’una llarga nit i ja amb molt de cansament a les cames, va tornar a sortir el sol amb més de trenta graus. Pedro del Cacho després d’una gran remuntada va arribar quart (amb un temps final de vint i tres hores i vint i vuit minuts). Destacar que els tres primers classificats són semi-professionals, cosa que encara li dona més valor al seu resultat. Margalida Benítez (amb vint i nou hores i cinquanta tres minuts) va arribar a la meta amb una rialla i un merescut tercer lloc femení de la general.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad