Els manacorins Pedro del Cacho i Marga Benítez triomfen al Camí de Cavalls

Els manacorins Pedro del Cacho i Marga Benítez triomfen a la cursa de 185 quilòmetres del Camí de Cavalls. Del Cacho queda quart de la general i primer màster 40, i Benítez tercera a la cursa femenina.

Aquest cap de setmana a Menorca s’ha celebrat el tradicional Camí de Cavalls, en les seves diferents distàncies. A les 14,30h del divendres els dos corredors manacorins del club Xendenguets varen prendre la sortida a la més dura, la de 185 km, amb una intensa calor.

Després d’una llarga nit i ja amb molt de cansament a les cames, va tornar a sortir el sol amb més de trenta graus. Pedro del Cacho després d’una gran remuntada va arribar quart (amb un temps final de vint i tres hores i vint i vuit minuts). Destacar que els tres primers classificats són semi-professionals, cosa que encara li dona més valor al seu resultat. Margalida Benítez (amb vint i nou hores i cinquanta tres minuts) va arribar a la meta amb una rialla i un merescut tercer lloc femení de la general.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad