Un CE Manacor molt poc ambiciós perd a Madrid i continuarà a tercera

Perd per 0 a 2 a Las Rozas contra l’Alcorcón B sense crear cap perill en atac

 

Un CE Manacor poc ambiciós, amb massa nervis en defensa i baixes a la davantera, no ha pogut guanyar aquest migdia el darrer partit per pujar a la Segona RFEF davant l’Alcorcón B, que tot i no demostrar res de l’altre món sí que ha sabut adaptar-se i poc a poc ha superat físicament l’equip manacorí, que jugarà a Tercera l’any del seu centenari. Un gol de penal transformat per l’Alcorcón al minut 80 ha estat un càstig just i un problema impossible de resoldre pels roig-i-blancs, que encara ha encaixat un altre gol als minuts de descompte, 0-2 a Las Rozas.

Tot i això els deu primers minuts de tanteig han estat pel Manacor, que ha avançat les línees i amb la pressió alta ha posat en qualque problema la sortida de pilota madrilenya. Però ha estat un miratge. Les pèrdues de pilota al mig del camp, l’ingenuitat en defensa i la inoperància en atac (Nico ha estat l’unic davanter d’inici) han estat massa forats com per evitar l’efonsament, en un partit on el CE Manacor partia com a favorit.

Ara comencen mesos de reflexió per intentar recomposar l’equip, fer millores tant al camp com a la banqueta i intentar comptar amb un joc més sòlid i regular. Un mal final per una temporada de joc poc atractiu, tot i la bona fase d’ascens contra el Llosetense i Poblense a Son Bibiloni.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad