Un CE Manacor molt poc ambiciós perd a Madrid i continuarà a tercera

Perd per 0 a 2 a Las Rozas contra l’Alcorcón B sense crear cap perill en atac

 

Un CE Manacor poc ambiciós, amb massa nervis en defensa i baixes a la davantera, no ha pogut guanyar aquest migdia el darrer partit per pujar a la Segona RFEF davant l’Alcorcón B, que tot i no demostrar res de l’altre món sí que ha sabut adaptar-se i poc a poc ha superat físicament l’equip manacorí, que jugarà a Tercera l’any del seu centenari. Un gol de penal transformat per l’Alcorcón al minut 80 ha estat un càstig just i un problema impossible de resoldre pels roig-i-blancs, que encara ha encaixat un altre gol als minuts de descompte, 0-2 a Las Rozas.

Tot i això els deu primers minuts de tanteig han estat pel Manacor, que ha avançat les línees i amb la pressió alta ha posat en qualque problema la sortida de pilota madrilenya. Però ha estat un miratge. Les pèrdues de pilota al mig del camp, l’ingenuitat en defensa i la inoperància en atac (Nico ha estat l’unic davanter d’inici) han estat massa forats com per evitar l’efonsament, en un partit on el CE Manacor partia com a favorit.

Ara comencen mesos de reflexió per intentar recomposar l’equip, fer millores tant al camp com a la banqueta i intentar comptar amb un joc més sòlid i regular. Un mal final per una temporada de joc poc atractiu, tot i la bona fase d’ascens contra el Llosetense i Poblense a Son Bibiloni.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad