Miquel Oliver tornarà a ser candidat a la batlia de Manacor l’any que ve

La imatge

 

Miquel Oliver tornarà a ser el candidat a la batlia de Manacor de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig de 2023. Així ho ha decidit avui l’assemblea de Més-Esquerra celebrada a la seu de l’avinguda des Tren. “Volem ser més forts i sumar més gent per poder pitjar l’accelerador de la transformació del nostre municipi”, ha dit Oliver, que espera poder millorar els resultats de 2019.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad