Empreses de Porto Cristo organitzen una neteja del Riuet oberta a tothom

La imatge

 

Diverses empreses de Porto Cristo han organitzat per aquest dissabte 21 de maig la jornada ‘Per un Riuet net. Entre tots feim poble!” per aconseguir treure tota la brutor que durant els darrers anys s’ha anat acumulat a la part on no hi ha barques, a causa la majoria de vegades de l’incivisme ciutadà i la deixadesa de les administracions.

Ja de bon dematí hi haurà una carpa davall can Salvador que repartirà camisetes i guants a tots els voluntaris que vulguin participar, que a més rebran una targeta descompte del 50% per menjar a Can Jordi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad