Els veïnats de Porto Cristo se senten “fotuts, emprenyats, indignats i enclosos”

L’Associació de Veïns de Porto Cristo ha fet emès un comunicat per denunciar el que entenen com una deixadesa de funcions per part de la classe política manacorina. Aquest és el contundent escrit que tot seguit adjuntam.

Ja que és temps de Rondalles, voleu que vos contem una Rondalla Portenya?

Porto Cristo era un poble costaner, llevantí, sencill, amb gent de tota mena, persones que estimaven el poble i persones que no, però que més ò manco hi havia vida, feina i alegria. Arribaren les promeses, els polítics i els projectes.

Aixecaren els carrers i les places, feren 3 i 4 obres al mateix temps, obres que no compliren terminis ni contractes impunament. Obres que obligaren a la gent a enviar-se la saliva i aguantar el que estàs per venir, que no seria ni poc ni aviat. Polcegueres que durant mesos no deixaren veure la llum del sol.

Aquelles promeses i aquells projectes es convertiren en lloves, trampes impossibles d’esquivar pels veinats i els comerços. Fent d’aquell poblet tranquil un lloc inhabitable, brut, horrorós i polçós.

Després de 2 anys de pandèmia, quan pareixia que només podia millorar, un any més d’incompetència, de silenci administratiu, de desinformació, d’un Ajuntament que es centra en Manacor, Manacor, Manacor i Manacor. I com que a un ca magre tot són puces, amb tot això, varen sortir més polítics, politics que aprofitaren la mala situació per fer campanya a favor seu mostrant el desgavell que havien creat els que hi havia.

Polítics que tornaven a treure les destrals d’independència, que havien estat guardades durant els més de 20 anys que comandaren ells mateixos. I enmig de tants de polítics…els veinats, fotuts, emprenyats, indignats i enclosos.

Molts varen entendre una cosa, polítics n’hi ha de dolents i de pitjors, tothom sap fer promeses, complir-les és una altre cosa. Qui te memòria fàcilment recorda, qui te cor, difícilment oblida. Qui es ven cegament a un color polític, prest o tard queda escaldat. Davant el silenci administratiu, renou popular.

Que passi tot aviat i que tot valgui la pena!

ASSOCIACIÓ VEÏNS PORTO CRISTO.

Maig – 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad