L’Ajuntament canviarà el ‘tartan’ de la pista d’atletisme 18 anys després

Una obra que surt per un preu proper als 340.000 euros i que deixarà la pista “completament nova” amb una caseta de ‘videofinish’ inclosa

 

La història de la pista d’atletisme de la Torre dels Energistes de Manacor va ser accidentada. Feia dècades que els atletes locals reclamaven un espai homologat on entrenar segurs i poder competir arribat el cas, quan finalment l’any 2004 el consistori manacorí va fer la passa.

Va triar el lloc pensat inicialment devora el nou camp de futbol. Melchor Mascaró es va encarregar de desplegar el projecte sota la supervisió d’un enginyer anglès, que va certificar que la pista era perfecte, sense cap desnivell.

Ara, 18 anys més tard i després d’una nova onada de reclamacions per la degradación natural de certes zones de la pista, l’ajuntament de Manacor ja ha tret a licitació el projecte per canviar completament el ‘tartan’, tornar a pintar els carrers i construir una caseta de videofinish, aposta per les competicions atlètiques que novament podrà acollir la pista dels Enagistes.

Fa una setmana el president del Club Atletisme Manacor, Tomàs Pomar, es va reunir amb el regidor d’Esports municipal, Artur Aguiló, i el tècnic Joan Pont, per saber més detalls d’una obra que surt per un preu proper als 340.000 euros. La nova pista tendrà distintes capes: 12 mil·límetres de cautxo negre reciclat, 1 mm de poliuretà i EPDM i finalment un altra capa amb el material gomós que li dóna el característic color taronja obscur. “La pista quedarà completament nova”, diu Aguiló.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad