La candidata belga als Oscar es projecta avui a Manacor

Avui dijous 19 de maig, a les 20.30 h. als Multicines Manacor es projecta ‘Un pequeño mundo’ (Laura Wandel, 72 minuts) la candidata belga als Oscar 2022, organitzada pel Cinemaclub 39 Escalons.

 Nora, una nina de set anys, arriba al costat del seu germà major Abel a un nou col·legi. Aviat apareixen dinàmiques d’assetjament escolar cap al seu germà. Nora viurà al mateix temps la impotència de no poder ajudar-lo, el seu desig d’integrar-se, i la incapacitat de comunicar-se amb els adults.

Opera prima de la cineasta belga Laura Wandel, “Un pequeño mundo” ha esdevingut ja, des de el mateix dia de la seva estrena, un títol fonamental per a intentar esbrinar els mecanismes que permeten que l’assetjament escolar encara continuï sent una angoixant realitat massa vegades present a les nostres aules.

Venda d’entrades a enviumanacor.cat i a la taquilla. Aportació: 5 €

Organitzen: Cinemaclub 39 escalons / Departament d’Educació de l’Ajuntament de Manacor / IES Mossèn Alcover / Dones de Llevant / Enviu Manacor / Aficine Manacor / Federació Catalana de CineClubs

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad