Mestres europeus acaben el seu Erasmus a Manacor

La imatge

 

Mestres de Croàcia, Itàlia, Finlàndia, Grècia i Xipre han estats rebuts avui migdia pel batle Miquel Oliver i el regidor d’Educació, Mateu Marcé a la sala de plens de l’Ajuntament. Es tracta d’un grup de docents Erasmus que fan la seva darrera aturada europea al municipi. La directora del CEIP Mestre Pere Garau de Son Macià, Maria Oroz, ha exercit d’amfitriona. Tots junts s’han interessat per conèixer l’actual política de reciclatge del municipi i han visitat diferents indrets escolars i culturals del municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad