L’skatepark serà inaugurat el proper 28 de maig

La imatge

 

Un dels actes destacats de les Fires i Festes d’enguany serà la inauguració de l’skatepark del polígon agroalimentari de Manacor, el dissabte 28 de maig. Durant tot el dia hi haurà competicions, concerts i activitats. Una obertura oficiosa perquè aquests dies ja hi ha skaters que han provat les rampes, els halfpipes o el bowl.

La pista d’skate té 651 metres quadrats de superfície i consta d’un grup d’impulsors d’alçades diverses format per una combinació de rampes corbes i plans inclinats. A la part baixa de la parcel·la s’han col·locat dos mòduls de rampes corbes tipus quarter, enfrontats entre ells i separats per un altre mòdul de plataforma amb i rampes corbes (funbox).

Al costat s’hi ha instal·lat un mòdul tipus box i una barana patinable. A la part alta de l’espai hi ha un bowl, amb una profunditat màxima de 1.80 metres i mínima de 1.20 metres. La unió dels dos nivells es realitza mitjançant una rampa que ocupa tota l’amplària de la pista i que conté diferents mòduls com el hubba, o elements com graons i baranes. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad