Toni Gomila rep l’A d’Or de s’Agrícola

L’actor manacorí Antoni Gomila Nadal, va rebre aquest passat dissabte l’A d’Or de s’Agrícola, un guardó destinat a entitats i persones de Manacor que s’han significat per alguna activitat social, professional, esportiva o cultural.

L’A d’Or va començar a lliurar-se el 1983. Maria Magdalena Gelabert, guardonada el passat 2019, va conduir l’acte amb l’eficàcia i l’exquisida solvència que la caracteritzen. La joveníssima actriu Catalina Sureda va encetar l’acte recitant un monòleg de Shakespeare, situat en el moment en què Hamlet diu als tres actors que han d’intervenir en una obra la manera com han de recitar i actuar. 

A continuació, Catalina Duran Julià, graduada en Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades, va fer la presentació del guardonat, parlant de Toni Gomila en un to distès i divertit molt adient a les característiques de l’homenejat i molt cuidat en les formes i la redacció.

L’advocat Toni Frau, secretari de l’entitat cultural, va fer lectura oficial de l’acta de nomenament, i després Miquel Oliver, batle de Manacor, va lliurar la placa distintiva a Toni Gomila Nadal. Finalment, Llorenç Femenies, president de s’Agrícola, col·locà l’A d’Or a la solapa de l’homenejat.

Toni Gomila Nadal agraí la distinció amb un brillant i realista parlament mitjançant el qual va establir un paral·lelisme entre el senyoriu classista que van viure els seus padrins i repadrins durant els inicis de l’entitat, i el “senyoriu” social i cultural que, segons va afirmar, desplega actualment s’Agrícola. Després dels respectius parlaments d’enhorabona, es va oferir un suculent refresc servit per Aproscom al claustre annexe al Convent.  

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad