Manacor vol assegurar les figures de rondalla abans de deixar-les a altres ajuntaments

L’ajuntament de Manacor no vol que les imatges de l’estiu passat, on el temps i el vandalisme van fer malbé vàries figures gegants del ‘Manacor Encantat’ deixades a altres municipis, es tornin a repetir.

Per això la regidora de Comerç, Maria Antònia Truyols, va advertir durant el darrer ple municipal de maig, que s’haurà de trobar una solució a través d’una assegurança, per evitar que la destrossa d’unes figures “pagades pels manacorins” acabi sense conseqüències.

Truyols també explica que ara les noves figures han estat dissenyades per aguantar més temps a la intempèrie i les pluges no les haurien d’afectar tant, ja que estan reforçades amb fibra de vidre. Els dissenys de l’any passat estan ara guardats a la cotxeria que l’Ajuntament té llogada enfront del polígon agroalimentari, i reconeix que molts estan malmenats i que no es podrien tornar a treure al carrer si no es rehabiliten.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad