Torna ‘Sobrassada de Peix’ per celebrar i morir

Aquest divendres 20 de maig torna Sobrassada de peix, després de tres anys d’obscuritat. Aquest és el programa i la sinòpsi d’aquests anys salvatges.

Després de quatre anys d’ansiosa i agònica espera Sobrassada de peix reapareix per celebrar i morir. Des del 2018 aquest esdeveniment que mescla peix i porquim no s’havia pogut celebrar. El 2019 fou la falta d’espais i en el 2020 i 21 la restrictiva pandèmia del Covid. Però ara sí ha arribat l’hora de celebrar la fita de les 10 edicions d’Octubre punk (la truja que ho parí tot) i Sobrassada de peix.

Un aniversari que ens servirà per expirar, ja que després de tanta angoixa ens hem mirat al mirall i hem corroborat que a la corna i a les escates hi han sortit moltes rues que ens indiquen que la nostra demència ja no és juvenil. 

Aquesta celebració del cicle de la vida es farà en dos actes. El primer serà divendres dia 20 de maig a Can Lliro (C/Joan Lliteres. Manacor). A les 19:45 hi haurà l’obertura de portes que servirà perquè els feligresos puguin contemplar l’exposició de la cartelleria de les 10 edicions del festival, així com el muntatge Pepa Project que decorarà l’escenari.

En aquest muntatge hem comptat amb la participació de molts artistes locals que no han volgut deixar l’oportunitat de transformar i tunejar les pepes en els estils més bizarro. Després, a les 20:00 hi haurà el pregó i la presentació del llibre «d’Octubre punk a Sobrassada de peix», un CD amb temes de tots els grups que han tocat durant tots aquests anys i un DVD amb tots els curtmetratges de confecció pròpia que hem editat. Tot seguit, visualitzarem en litúrgica comunió el nostre curtmetratge Aniversari i Obituari.

L’hòstia i la mà ens la donarem a les 21:00 durant el concert de les bandes Desenterradas (after punk des de Palma) i Fornaris (screamo, punk, metal des de Menorca). Finalment, un dj misteriós posarà música fins a les 2:00 per donar punt i final a la concelebració.

El dia 11 de juny, en el marc de la Vila del llibre, es realitzarà la pòstuma Fireta de paper de peix a la també moribunda Plaça de les Verdures de Manacor. Durant l’acte, que tendrà lloc el capvespre, apart de les nombroses paradetes de fanzines i paper artesanal, hi haurà presentacions de llibres i un concert musical que intentaren que no deixi a ningú indiferent.

ANIVERSARI I OBITUARI

Divendres 20 de maig. Can Lliro. Manacor

  • 19.45 h

Obertura de portes

  • 20 h

Pregó i estrena del curtmetratge Aniversari i Obituari

Presentació del llibre, CD i DVD “D’Octubre Punk a Sobrassada de Peix

  • 21 h

Concert:

Desenterradas (After- punk. Palma) i

Fornaris (Screamo/Punk/Metal. Menorca).

  • 23 h

Música enllaunada i Dj fins a les 2 h

  • Exposició de cartelleria de les 10 edicions d’Octubre Punk i Sobrassada de Peix.
  • Instal·lació #pepa_prøject

Pepes intervingudes per: M. Magdalena Adrover, Carlos Álvaro, Jesús Ballester, Tomás Barceló, Xisco Barceló, Doménec Boronat, Miquel Caldentey, Marina Cánovas, Alexandra Castillo, Pato Conde, Natalia Fariñas, Xisco Fuster, Sebastiana Galmés, Rosa Ginart, Bel Gomila, Marga Gomila, Cláudia Gómez, Margarito De La Guetto, Maria Huerga, Catalina Lliteras, Joan Lliteras, Tià Magneto, Alice Oplatková, Parrik, Neus Pastor, Guillem Portell, Jaume Joan Rosselló, Constança Sabater, Jaume Simó Sabater, Maties Sagrera, Joan Sansó, Toni Sansó, Vanesa Sierra, Pi Subirats, Miquel Sureda, Gaizca Taro, José Troya. 

FIRETA PAPER DE PEIX

Dissabte 11 de juny. VILA DEL LLIBRE. Peixateria Municipal. Pl. de ses Verdures. Manacor

Paradetes de fanzines, presentacions de llibres, actuacions musicals… 

Mural “D’Octubre Punk a Sobrassada de Peix” d’Abraham Calero.

(Programa complet a part).

sobrassadadepeix.wordpress.com

www.instagram.com/sobrassadadepeix

twitter.com/SobrassadaPeix

www.facebook.com/sobrassadadepeix

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad