Mor el rector de Porto Cristo, Josep Caldentey

El rector de la parròquia de la Verge del Carme de Porto Cristo, mossèn Josep Caldentey Ribot, ha mort avui 16 de maig als 80 anys d’edat. Una pèrdua que serà vetllada aquest mateix dilluns al Tanatori d’Ariany entre les 11 i les 13 hores i de les 16 a les 18,30 hores. Mentre que el rosari, funeral i condol serà demà dimarts a les 20,15 hores a la parròquia Verge del Carme de Porto Cristo.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad