Manacor té un nou capellà

La imatge

 

El manacorí Joan Francesc Cortés i Ribot, va ser ordenat capellà aquest passat diumenge 8 de maig. “Fa ja molts anys que la seva família està lligada a la nostra entitat”, explica Joan Servera en referència a l’Associació Cultural s’Agrícola, “per això des de aquí li volem desitjar que el camí que ha començat li sigui lleu, i pugui aconseguir assolir les tasques que li seran encomanades a partir d’ara com a pastor de l’Església. Enhorabona”.

Precisament aquest dimecres 18 de maig serà l’encarregat del pregó de les Festes de Sant Domingo d’enguany. Serà a les 20,30 hores al claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad