Manacor té un nou capellà

La imatge

 

El manacorí Joan Francesc Cortés i Ribot, va ser ordenat capellà aquest passat diumenge 8 de maig. “Fa ja molts anys que la seva família està lligada a la nostra entitat”, explica Joan Servera en referència a l’Associació Cultural s’Agrícola, “per això des de aquí li volem desitjar que el camí que ha començat li sigui lleu, i pugui aconseguir assolir les tasques que li seran encomanades a partir d’ara com a pastor de l’Església. Enhorabona”.

Precisament aquest dimecres 18 de maig serà l’encarregat del pregó de les Festes de Sant Domingo d’enguany. Serà a les 20,30 hores al claustre de Sant Vicenç Ferrer.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad