El llibre d’anècdotes i història dels 50 anys del Mossèn Alcover

El proper dissabte, 21 de maig a les 12 hores al Teatre Municipal de Manacor, tendrà lloc la presentació del llibre commemoratiu ‘Àncora o palanca. Cinquantenari de l’Institut Mossèn Alcover de Manacor’Es tracta d’una edició que recopila l’aportació de 43 persones vinculades al centre: exalumnes, exprofessors, exdirectors, membres de l’AMIPA, etc.

No es pot tractar com una obra exhaustiva, però sí representativa del que ha suposat el centre per a la història de la ciutat de Manacor i de la comarca.

El volum, editat per Món de llibres, està dividit en tres seccions: assaig i creació artísticoliterària, estudi històric i records i anècdotes. Inclou un gran nombre de fotografies i d’il·lustracions que reflecteixen la trajectòria de l’institut i mostren la diversitat i la riquesa del que ha estat i és el Mossèn. És un acte obert a tothom.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad