El llibre d’anècdotes i història dels 50 anys del Mossèn Alcover

El proper dissabte, 21 de maig a les 12 hores al Teatre Municipal de Manacor, tendrà lloc la presentació del llibre commemoratiu ‘Àncora o palanca. Cinquantenari de l’Institut Mossèn Alcover de Manacor’Es tracta d’una edició que recopila l’aportació de 43 persones vinculades al centre: exalumnes, exprofessors, exdirectors, membres de l’AMIPA, etc.

No es pot tractar com una obra exhaustiva, però sí representativa del que ha suposat el centre per a la història de la ciutat de Manacor i de la comarca.

El volum, editat per Món de llibres, està dividit en tres seccions: assaig i creació artísticoliterària, estudi històric i records i anècdotes. Inclou un gran nombre de fotografies i d’il·lustracions que reflecteixen la trajectòria de l’institut i mostren la diversitat i la riquesa del que ha estat i és el Mossèn. És un acte obert a tothom.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad