El CE Manacor guanya el Poblense i es jugarà a Madrid l’ascens a 2a

El CE Manacor ha posat la directa cap a Segona divisió RFEF. Ahir, en un partit molt disputat però on els manacorins van tirar d’ofici i serietat, van guanyar la UE Poblense en la final autonòmica i es jugaran a una carta l’ascens de categoria, diumenge que ve a la ciutat esportiva de la Federació Espanyola a Las Rozas (Madrid).

El partit va tenir l’emoció prevista i un gran ambient a la graderia del camp principal de Son Bibiloni, on el vermell es va acabar imposant i fent festa passats els 90 minuts. Un duel que va començar amb joc un tant especulatiu (encara que amb domini roig i blanc), que no es va rompre fins el minut 42 de la primera part, quan Joan Roig ‘Morret’ va aprofitar una mala passada d’un defensa pobler per anar-se¡n en velocitat i guanyar la partida al porter Sánchez: 1 a 0 pel Manacor.

La segona part, en canvi, va ser més blaugrana. Almanco durant els primers minuts de represa, després dels quals, al minut 53, Antoni Peñafort marcava la igualada que deixava novament el partit en un estat nerviós. Però com ja va passar al partit de semifinals contra el Llosetense, l’entrada de Ginard pel CE Manacor va electrificar novament els darrers instants. Fruit d’això i en una passada a l’espai, el defensa que marcava el davanter roig i blanc, va haver de tocar la pilota amb la mà per evitar el gol just abans de la rematada. Penal.

Una pena màxima que va transformar el golejador d’aquestes dues setmanes, l’experimentat Nico Rubio, quan només faltaven dos minuts pel temps reglamentari. Una espera que el Manacor va saber administrar i que va explotar en felicitat i comunió amb el públic desplaçat fins a Palma.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad