L’Inter Manacor ja és nou equip de tercera divisió

L’Inter Manacor, fundat fa una mica més d’una dècada, a la fi és equip de la Tercera RFEF del futbol espanyol. El triomf aconseguit ahir dissabte 3 a 1 contra el Pla de na Tesa va fer encetar la festa roig i negre, que va començar a Na Capellera i que va continuar, a través d’un bus descapotat, pels carrers de la ciutat. Una foto que no van deixar perdre alguns regidors municipals.

Una victòria que confirma el bon joc i l’estat de forma demostrat durant tota la temporada, i que de fet els fa campions mancant una jornada per finalitzar la lliga regular.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad