L’Inter Manacor ja és nou equip de tercera divisió

L’Inter Manacor, fundat fa una mica més d’una dècada, a la fi és equip de la Tercera RFEF del futbol espanyol. El triomf aconseguit ahir dissabte 3 a 1 contra el Pla de na Tesa va fer encetar la festa roig i negre, que va començar a Na Capellera i que va continuar, a través d’un bus descapotat, pels carrers de la ciutat. Una foto que no van deixar perdre alguns regidors municipals.

Una victòria que confirma el bon joc i l’estat de forma demostrat durant tota la temporada, i que de fet els fa campions mancant una jornada per finalitzar la lliga regular.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad