Manacor enterra la seva càpsula del temps fins el 2072

La imatge

 

Passejant entre simuladors de conducció i torneigs de futbol virtual, a les dotze del migdia s’ha duit a terme l’enterrament de la càpsula del temps manacorina. El regidor i impulsor del Manafreak, Carles Grimalt, ha estat el mestre de cerimònies que ha procedit a omplir la càpsula hermètica de records contemporanis, pendrives o fotos. Un recipient que no podrà ser obert fins d’aquí a 50 anys, és a dir fins al 16 de maig del 2072.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad