Les bactèries i la pols s’apoderen de la piscina municipal

Un any i dos mesos després de tancar d’un dia per l’altre per problemes econòmics i per la suspensió de pagaments de l’empresa responsable, Esquitxos de Blavor SL, la piscina municipal ja presenta símptomes d’abandonament. L’aigua de les piscines ha anat baixant de nivell i el que fa uns mesos era aigua verda, ara ja ha estat directament conquerida per les bactèries, que han deixat un llim blanc a la superfície.

La resta de la instal·lació és plena pols. La fusta de la coberta ha deixat de ser revisada, la recepció està com va ser deixada i la graderia sembla un espectador silenciós del que passa dins. Silenci i degradació a l’espera d’una sentència definitiva que digui si l’ajuntament ha d’assumir qualque compensació o no per l’extinció de la concessió.

El primer pronunciament del jutge del cas diu que és l’Ajuntament qui ha de pagar una quantitat (no revelada, però que és de centenars de milers d’euros) en funció del que l’empresa hi havia invertit. Els tècnics municipals, que no hi ha estan d’acord, demanen per contra una indemnització de part d’Esquitxos per incumpliment dels anys d’explotació previstos.

Una alternativa viable

Una de les alternatives més viables per a les piscines que ara mateix contempla l’ajuntament de Manacor, és la de llogar l’espai perquè durant un temps acordat deixi de ser de gestió municipal i una empresa agafi les regnes d’un servei que podria ser de piscina o no, depenent de les necessitats privades.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad