El PP recrimina el “lamentable” estat de la primera línia de Porto Cristo

Pel retard de les obres que afecten veïnats i comerciants

 

El Partit Popular de Manacor ha demanat a la regidora d’urbanisme, Nuria Hinojosa, al Ple municipal celebrat, dilluns horabaixa, si considera adequat que, una vegada iniciada la temporada turística, la primera línia de Porto Cristo estigui aixecada i en un estat “lamentable” per les obres.

La portaveu popular a l’Ajuntament manacorí, Maria Antònia Sansó, ha retret a Hinojosa que “han adjudicat les obres tard i no han estat pendents de la seva execució”. “És una mostra més de la falta de planificació i de previsió de l’equip de govern. Estan desbordats i no saben com gestionar”, ha apuntat.

Per altra banda, també ha recriminat els perjudicis que estan causant als comerços i restaurants de la zona que “després de dos anys de patir les conseqüències de la pandèmia ara es veuen afectats per les obres del Port”  i ha instat a la regidora “a complir l’acord de ple en el que tots els partits vàrem estar a favor de compensar econòmicament als afectats”.

Així mateix, Sansó ha fet èmfasi en que “han deixat perdre el temps i ara es veuen obligats a acabar a corre-cuita i de qualsevol manera les obres per minimitzar danys i pèrdues econòmiques” i ha lamentat “la mala imatge que dona tant als veïnats com als turistes”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad