El PP recrimina el “lamentable” estat de la primera línia de Porto Cristo

Pel retard de les obres que afecten veïnats i comerciants

 

El Partit Popular de Manacor ha demanat a la regidora d’urbanisme, Nuria Hinojosa, al Ple municipal celebrat, dilluns horabaixa, si considera adequat que, una vegada iniciada la temporada turística, la primera línia de Porto Cristo estigui aixecada i en un estat “lamentable” per les obres.

La portaveu popular a l’Ajuntament manacorí, Maria Antònia Sansó, ha retret a Hinojosa que “han adjudicat les obres tard i no han estat pendents de la seva execució”. “És una mostra més de la falta de planificació i de previsió de l’equip de govern. Estan desbordats i no saben com gestionar”, ha apuntat.

Per altra banda, també ha recriminat els perjudicis que estan causant als comerços i restaurants de la zona que “després de dos anys de patir les conseqüències de la pandèmia ara es veuen afectats per les obres del Port”  i ha instat a la regidora “a complir l’acord de ple en el que tots els partits vàrem estar a favor de compensar econòmicament als afectats”.

Així mateix, Sansó ha fet èmfasi en que “han deixat perdre el temps i ara es veuen obligats a acabar a corre-cuita i de qualsevol manera les obres per minimitzar danys i pèrdues econòmiques” i ha lamentat “la mala imatge que dona tant als veïnats com als turistes”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad