Què es pot fer aquest cap de setmana al Manafreak i al Manacor Encantat?

Una àguila gegant de cinc metres coronada per la figura den Bernadet evocant la rondalla de ‘La flor romanial’ al començament del passeig de Na Camella. La bruixa Joana a la plaça de sa Bassa o el Gegant de sa Roca a la plaça de ses Verdures…

El centre de Manacor ha tornat a convertir-se en un petit món de fantasia primaveral amb la segona edició del Manacor Encantat, que cerca la complicitat de veïnats i visitants amb grans figures i activitats que dinamitzin el comerç local. En aquesta ocasió són les Rondalles Mallorquines les que marquen l’eix temàtic d’activitats i grans escultures per commemorar el 160è aniversari del naixement d’Antoni Maria Alcover.

Així aquest cap de setmana el Manacor Encantat conviurà amb una fira freak per omplir Manacor de nostàlgia i tecnologia. Aquest 14 de maig entre les 10 i les 22 hores, el Manafreak omplirà el centre manacorí de parades de còmics, anime, una demostració d’esgrima medieval, un taller per fer varetes màgiques, videojocs actuals o ‘arcades’ als voltants de la plaça del Convent, el claustre de Sant Vicenç Ferrer i la plaça Font i Roig.

A més d’un concurs de Cosplay, Manafreak comptarà també amb activitats de Just Dance, un espectacle de caricatures, una xerrada sobre els jocs de taula moderns i el seu llançament a partir del sistema de micromecenatge, competició de jocs de taula moderns, un taller d’espases làser, un altre de varetes màgiques a l’estil Harry Potter, una rèplica del cotxe de la pel·lícula ‘Cazafantasmas’, una rèplica del tron ​​de la sèrie ‘Joc de Trons’, un taller de pintura Manga, una mostra de cotxes teledirigits, xerrades de com dedicar-se de forma professional al món dels videojocs i de com fer un còmic, a més d’un espectacle d’esgrima medieval.

També es durà a terme un campionat dels videojocs FIFA, League of Legends i jocs retro a una carpa que s’instal·larà a la plaça del Convent. A més hi haurà simuladors de conducció de Fórmula 1, Boxe i Beat Saber. La plaça dels Pares Creus i Font i Roig comptarà amb ‘foodtrucks’ amb oferta variada que donarà servei de menjar i begudes durant l’horari de la fira.

Dinars de rondalla

Els amants de la gastronomia podran gaudir tots els caps de setmana de maig i el primer de juny del ‘Manacor Encantat amb la cuina local’, una proposta que convida a visitar els restaurants del municipi i gaudir d’un dinar amb plats de les Rondalles Mallorquines, tot això amb el maridatge dels vins amb Denominació d’Origen del Pla i Llevant i Vi de la Terra. Els menús de rondalla es poden tastar a Can March, Sa Factoria, Sa Mescla, s’Hort de sa Vall i Terra Gust.

CLICA AQUÍ PER SABER TOTS ELS MENÚS

A més, tots els dissabtes de maig horabaixa es dinamitzarà la zona comercial amb una xaranga musical i la desfilada de gegants i capgrossos que sortiran a les 17 hores de l’ajuntament de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad