Nou vessament d’aigües residuals a la platja de Porto Cristo

La imatge

 

L’ajuntament de Manacor va haver de col·locar ahir a la platja de Porto Cristo un rètol recomenant que no s’entrés a l’aigua per un vessament d’aigües residuals, a causa del trencament d’una bomba impulsora propera i la consegüent filtració, que segons ha informat el consistori no té res a veure amb les obres. En aquests moments s’està a l’espera d’un contraanalisis que determini el grau de contaminació, si ha baixat o encara cal esperar.

La curiositat però està en el rètol que el consistori ha col·locat a l’arena i que avisa del tancament “per possible contaminació microbiana deguda a les intenses pluges”, quan fa dies que no plou. L’Ajuntament avisa que es va plantar ahir per error i que ja ha estat retirat.

“Pluges? A Porto Cristo fa dies que no ha plogut. Surrealista, igual que tenir els carrers Gual i Port aquests dies sense una correcte senyalítica que fa enrevoltar a la gent sense motiu. Tot un despropòsit!!”, s’han queixat des de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), que tampoc entén com avui dijous el carrer Major està tancat per obres, sense cap agent de policia que redirigeixi el trànsit, explica la portaveu d’AIPC, Antònia Llodrà.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad