El Niño de Elche arriba avui al cine

El Niño de Elche arriba avui als Multicines Manacor de la mà del Cinemaclub 39 Escalons. El documental ‘Canto cósmico’ (Leire Apellaniz i Marc Sempere Moya. Espanya, 2021. 93 min) es projectarà a les 20,30h. Venda d’entrades a entradium.com i a la taquilla. Aportació: 5 €

El Niño de Elche és artista. És cantaor. És un provocador. Un erudit. És el fill dels seus pares. Una persona d’Elx. És totes aquestes coses i cap d’elles al mateix temps.

Canto cósmico s’aproxima al músic espanyol més controvertit dels últims anys a partir de l’evocació i la intervenció creativa de les persones més rellevants de la seva vida i la seva obra; C. Tangana, Angélica Lidell, Pedro G. Romero, Raúl Cantizano, Israel Galván o Paqui i Aladino, els seus pares.

Aquestes són només algunes de les veus que, lligades amb la del mateix protagonista en una polifonia harmònica, dibuixen aquest retrat lliure, gairebé cubista, del Niño de Elche amb múltiples reverberacions del seu univers poètic sempre en lluita entre l’ortodòxia i l’avantguarda, entre la tradició i la subversió.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad