Les banderes del ‘Manafreak’ prenen el balcó de l’Ajuntament

La imatge

 

Les dependències velles de l’ajuntament de Manacor han canviat les tres banderes oficials per les del ‘Manafreak’ que es celebrarà aquest proper dissabte 14 de maig. D’aquesta manera al balcó municipal ara només hi onegen tres banderes blanques amb el símbol de la fira que tendrà lloc a la zona del claustre de Sant Vicenç. Avui dematí el regidor Carles Grimalt acabava de penjar-les, tot explicant que dilluns tot tornarà al seu lloc.

Notícies relacionades:

La fira més ‘freak’ omplirà Manacor de còmics, jocs de taula, varetes màgiques o videojocs retro

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad