El gegant de sa Roca des Castellet ja presideix la plaça de ses Verdures

La imatge

 

Aquest dimecres dematí s’ha inaugurat la tercera figura del ‘Manacor Encantat amb les Rondalles Mallorquines’, corresponent al gegant de sa Roca des Castellet, elaborada per Sebastià Riera Pocoví. La delegada de Comerç, Maria Antònia Truyols i l’autor han explicat la rondalla als infants de diverses escoles de Manacor que han acudit a la plaça de ses Verdures. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad