El alumnes del Simó Ballester interpreten el ‘We will rock you’ de Queen

El vídeo

 

Els alumnes d’ensenyament musical del Simó Ballester participaren activament aquest dilluns de la inauguració del nou edifici que s’integrarà al col·legi el proper curs 2022-2023. Van interpretar una serie de cançons, entre les quals la coneguda ‘We will rock you’ del grup britànic Queen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad