Detenen un home ‘in fraganti’ quan intentava entrar a una casa de Manacor

Agents de la Policia Nacional en col·laboració amb la Policia Local, van procedir fa uns dies a la detenció d’un home d’origen marroquí i 20 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força a un habitatge de la ciutat de Manacor.

L’horabaixa del dia dels fets, un veí de la localitat va observar com un individu estava forçant la persiana mallorquina de l’entrada d’un habitatge, per la qual cosa va alertar immediatament la policia, que es va dirigir immediatament al lloc.

Els agents van trobar l’autor, que no va poder esgrimir cap motiu versemblant de la seva presència al lloc. Davant d’aquestes sospites i després de l’escorcoll superficial de seguretat i una requisa de la zona, els agents van descobrir que l’home havia amagat a les rodes d’un cotxe, al costat d’on era, unes varetes metàl·liques que feia servir per forçar els panys, així com uns calcetins que utilitzaria com a guants.

Mentrestant, un altre equip d’agents es va dirigir al domicili i van comprovar que la porta estava forçada, observant a més que les marques deixades per l’eina utilitza coincidia amb les varetes intervingudes al sospitós, per la qual cosa es va procedir immediatament a la seva detenció.

Afortunadament, gràcies a la col·laboració ciutadana i a l’actuació policial, l’autor no va poder entrar al domicili i aconseguir el seu objectiu. Tot i això, per part de la Policia Nacional es segueixen fent gestions per confirmar la possible implicació de l’ara detingut en uns altres tres fets similars en les últimes setmanes a Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad