Un incendi provoca danys importants a una casa del centre de Manacor

Un incendi declarat aquest dimarts horabaixa a una casa del centre de Manacor ha provocat grans danys a l’immoble. L’home, que era a la vivenda, ha pogut sortir il·lès pels seus propis mitjans.

Segons informen els Bombers de Mallorca, el foc s’ha declarat cap a les 14,45 hores al número 12 del carrer Sant Vicenç, just darrere del claustre, en un habitatge format per planta baixa i un pis. L’incendi ha començat a una habitació i s’ha estès ràpidament per la resta de l’immoble. Sembla ser que la causa hagi pogut ser un curtcircuit.

Al lloc s’hi han desplaçat amb urgència dotacions de bombers dels parcs de Manacor i Felanitx, que han hagut de treballar gairebé fins a les cinc per sufocar totalment el foc. El sinistre ha causat grans danys a tota la casa, que ha estat precintada en espera que els tècnics municipals la revisin.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad