Manacor incorpora 12 nous agents municipals

La Policia Local de Manacor compta des d’aquest mes de maig amb 12 nous agents, set dones i cinc homes. Els agents prengueren possessió la setmana passada a la sala de plens de l’Ajuntament de Manacor davant el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el delegat de la Policia Local, Joan Gaià.

El batle de Manacor donà la benvinguda als nous agents i els encoratjà a ser uns servidors públics compromesos. El delegat de la Policia Local, Joan Gaià, els demanà no perdre mai la il·lusió del primer dia i no perdre mai la vocació de servei públic.

Aquesta nova incorporació de 12 agents a la Policia Local de Manacor permetrà contribuir a alleujar els problemes derivats de la manca d’efectius, així com reduir la càrrega de treball dels policies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad