Manacor incorpora 12 nous agents municipals

La Policia Local de Manacor compta des d’aquest mes de maig amb 12 nous agents, set dones i cinc homes. Els agents prengueren possessió la setmana passada a la sala de plens de l’Ajuntament de Manacor davant el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el delegat de la Policia Local, Joan Gaià.

El batle de Manacor donà la benvinguda als nous agents i els encoratjà a ser uns servidors públics compromesos. El delegat de la Policia Local, Joan Gaià, els demanà no perdre mai la il·lusió del primer dia i no perdre mai la vocació de servei públic.

Aquesta nova incorporació de 12 agents a la Policia Local de Manacor permetrà contribuir a alleujar els problemes derivats de la manca d’efectius, així com reduir la càrrega de treball dels policies.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad