El doble del batle de Manacor toca la bateria

El vídeo

 

L’any 2002 el novel·lista portugués José Saramago publicava una de les seves obres més interessants i inquietants, (de la qual també n’hi ha una versió cinematogràfica, per cert) titulada ‘El hombre duplicado’, on parlava del conflicte de tenir un doble idèntic rondant pel món. Sempre s’ha dit que cada persona té un doble exacte a qualque part del planeta… idò bé, el batle de Manacor Miquel Oliver, pareix que l’ha trobat.

Es tracta del bateria del grup de pop-funk ‘Galactic’, anomenat Stanton Moore, i que domina l’instrument d’una forma extraordinària. És tanta la semblança que el regidor municipal i company de partit d’Oliver, Sebastià Llodrà, va penjar un vídeo d’un concert de ‘Galactic’ a les seves xarxes socials per lloar els avenços del batle amb les baquetes. Jutgin vostès mateixos.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad