Una parella es detinguda a Manacor per maltractar durant mesos la seva filla

La Policia Nacional ha detingut a Manacor una parella per maltractar durant mesos la seva filla menor d’edat. La víctima va escapar del domicili de matinada i va demanar auxili a dos veïnats.

Segons ha informat la policia, la menor patia maltractaments des de fa diversos mesos. Patia agressions físiques i psicològiques i en diverses ocasions va estar varis dies sense aigua ni gairebé menjar. El passat 30 d’abril quan la parella va arribar èbria de nit al domicili, la menor va intentar marxar per por de ser agredida, però els dos sospitosos li van impedir.

Els acusats van insultar i van agredir la víctima, causant-li diverses lesions. Després la van tancar a la seva habitació. Quan els adults van adormir-se, la menor va poder sortir i va fugir fins a la plaça de l’ajuntament de Manacor, on va ser auxiliada per dos veïnats. Els testimonis la van acompanyar fins a la comissaria de la Policia Nacional.

Els agents la van dur immediatament a l’hospital, on va ser atesa. Després de prendre-li declaració, la van lliurar a un familiar perquè se’n fes càrrec.

Entre aquella matinada i l’endemà, els policies van localitzar tant la mare com a la seva parella. Tots dos van ser detinguts i van passar a la disposició del jutjat de guàrdia, que va decretar una ordre d’allunyament de la menor durant dos anys. La dona ja tenia prohibit acostar-se a una altra filla.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad