Ensaïmades com a rodes de carro a Manacor

La imatge

 

Centenars de persones pogueren degustar ahir capvespre a la plaça Rector Rubí de Manacor més de mitja dotzena d’ensaïmades gegants arribades dels forns manacorins de Can Terès, Can Tòfol, Can Ramis, Can Ribot, Can Florit, Can Benyó i Can Montserrat, que van col·laborara de manera activa ahir en la campanya comercial ‘Manacor Encantat’ de la regidoria de Comerç de l’ajuntament. Curiosos, visitants i veïnats van poder fer un tast d’aquests ensaïmades de rondalla “com a rodes de carro”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad