Ensaïmades com a rodes de carro a Manacor

La imatge

 

Centenars de persones pogueren degustar ahir capvespre a la plaça Rector Rubí de Manacor més de mitja dotzena d’ensaïmades gegants arribades dels forns manacorins de Can Terès, Can Tòfol, Can Ramis, Can Ribot, Can Florit, Can Benyó i Can Montserrat, que van col·laborara de manera activa ahir en la campanya comercial ‘Manacor Encantat’ de la regidoria de Comerç de l’ajuntament. Curiosos, visitants i veïnats van poder fer un tast d’aquests ensaïmades de rondalla “com a rodes de carro”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad