El CE Manacor passa a la final del playoff d’ascens a Segona RFEF

Es desfà 4 a 1 del Llosetense en un partit ple d’ocasions que els manacorins van saber definir millor

 

Bon partit de CE Manacor i gran victòria aquest diumenge a Son Bibiloni per 4 gols a 1 contra el Llosetense en la semifinal del grup d’ascens de Tercera a Segona RFEF. Diumenge que ve espera a la final el Poblense, que s’ha desfet del Platges de Calvià per 1 a 0 a la pròrroga.

El partit dels manacorins, que es disputava a un camp de gespa natural de la ciutat esportiva del RCD Mallorca, va comptar amb una animada presència de seguidors del club blanc i roig que no van aturar d’animar l’equip amb timbals i camisetes vermelles.

Els primers trenta minuts foren de domini manacorí, que es va avançar prest al marcador amb dos gols de Nico Rubio als minuts 10 i 24; el primer després d’una bona rematada de cap a passada de Nofre (molt actiu durant tot el matx) i el segon a partir d’un gran xut ajustadíssim al pal dret del porter del Llosetense, Batomeu.

El 2 a 0 reflexava perfectament el que fins en aquells moments passava a Son Bibiloni: joc fluïd del Manacor i molt bones obertures a bandes per crear un joc alegre i que trobava espais constants a la defensa visitant.

Però una falta al costat esquerra sobre James Davis al minut 34 i la targeta groga a Xisco Garí van capgirar inesperadament la dinàmica. Un minut després el Mario Fernández empatava pel Llosetense de pilota aturada col·locant la pilota fora de l’abast d’Aaron. Un gol que no va caure gens bé als manacorins que van veure com els de la comarca del Raiguer passaren a controlar el ritme i van tenir vàries oportunitat clares per aconseguir l’empat.

La segona part va començar més o manco igual, amb un Llosetense cercant la igualada i un Manacor a qui l’àrbitre assenyalava constantment faltes mínimes que tallaven el joc. Després d’un quart d’hora de la represa el partit es va assentar i els manacorins van anar poc a poc retrobant el joc dels primers minuts, gràcies sobretot a l’entrada de Ginard.

I d’aquí van venir els dos darrers gols que tancaren el partit en dos minuts, al 78 obra de Bauzá i al minut 80 després d’una segona rematada de Nico, que completava el seu triplet particular. En definitiva partit pràctic i efectiu del Manacor que va desplegar un joc brillant per moment, però amb vint minuts de desordre que li haguessin pogut costar el partit.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad