La Policia tira abaix un fort punt de distribució de cocaïna a la comarca

Durant el passat cap de setmana el Servei de Vigilància Duanera i la Policia Nacional va actuar de forma conjunta per aconseguir la detenció d’un individu per un delicte de tràfic de drogues, que va passar a disposició dels Jutjats de Manacor. En el transcurs de la detenció es van realitzar també dos registres domiciliaris, on es van incautar 100 grams de cocaïna, 250 d’haixix, diferents materials per a la manipulació de la droga, més de 20.000 euros en efectiu, i dos vehicles, un d’ells de gamma alta.

Després d’unes setmanes de recerca es va poder comprovar que l’investigat disposava d’un domicili de seguretat on guardava i manipulava la droga, a part del seu habitatge de residència, des del qual una vegada preparada, la distribuïa en quantitats menors a altres traficants de la zona, per a la posterior venda als consumidors.

Aquesta venda de droga es feia en dues variants. Alguns dels seus clients es dirigien a les rodalies del pis franc on contactaven amb el detingut per a l’intercanvi, mentre que altres vegades era l’investigat el que es desplaçava a diferents punts de l’illa per fer el lliurament.

Amb aquesta detenció, tot i ser una única persona, es considera desmantellat un fort punt de distribució de cocaïna a la zona Llevant de l’illa. El detingut, un cop posat a disposició judicial, el Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Manacor va decretar l’ingrés a la presó provisional sense fiança. Continuen les indagacions per a la detenció de la resta d’implicats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad