Programa de les Festes de Sant Isidre a s’Agrícola

Divendres 6 de maig a les 20:30 hores: Pregó a càrrec d’Antoni Truyols Bonet presentat per Tomeu Matamalas Grimalt.

 Antoni Truyols és metge de professió però també ha actuat com a actor a nombroses obres teatrals i ha dirigit la pel·lícula  «La terra eixorca»

Dilluns 9 de maig a les 20 hores: Presentació del llibre «Comprendre la Seu» de Mossèn Joan Bauzà..  Presentació a càrrec de Felip Munar.

Mossèn Joan Bauzà és actualment Canonge de la Seu i va ser rector de la Parròquia dels Dolors de Manacor. El llibre «Comprendre la Seu» és una mirada personal i única de la Seu de Mallorca; hi trobareu l’art, la història, l’arquitectura, la Ciutat, el Regne… que varen veure aixecar la Seu.

Dimarts 10 de maig a les 20 hores: Conferència d’Antoni Ferrer Vallespir «110 anys des que Manacor és ciutat i l’Ajuntament il·lustríssim·». Presentació a càrrec de Bernadí Bou.

Es projectarà, al final, mig centenar de fotografies de Manacor i Porto Cristo de la primera meitat del segle XX.

Antoni Ferrer Vallespir és director de la revista «Perlas y Cuevas» i també conserva un important arxiu de fets importants de la història de Manacor heretat del seu pare Rafel Ferrer Massanet

Dijous 12 de maig a les 20 hores: I Cicle de Poesia a S’Agrícola

Poesia recent

Parlam de  Còrpora  amb Clara Fiol, d’El canvi  amb M. Magdalena Gelabert i de  Blaus de porcellana  amb Antoni Riera Font. Presentats per Maria del Mar Riera Vallès.

Divendres 13 de maig a les 20 hores:  Concert Christian Skjønhaug i Irina Cotseli.

La pianista i cantant grega Irina Cotseli i el contrabaixista noruec  Christian Skjønhaug ens presenten el seu nou cançoner.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad