Programa de les Festes de Sant Isidre a s’Agrícola

Divendres 6 de maig a les 20:30 hores: Pregó a càrrec d’Antoni Truyols Bonet presentat per Tomeu Matamalas Grimalt.

 Antoni Truyols és metge de professió però també ha actuat com a actor a nombroses obres teatrals i ha dirigit la pel·lícula  «La terra eixorca»

Dilluns 9 de maig a les 20 hores: Presentació del llibre «Comprendre la Seu» de Mossèn Joan Bauzà..  Presentació a càrrec de Felip Munar.

Mossèn Joan Bauzà és actualment Canonge de la Seu i va ser rector de la Parròquia dels Dolors de Manacor. El llibre «Comprendre la Seu» és una mirada personal i única de la Seu de Mallorca; hi trobareu l’art, la història, l’arquitectura, la Ciutat, el Regne… que varen veure aixecar la Seu.

Dimarts 10 de maig a les 20 hores: Conferència d’Antoni Ferrer Vallespir «110 anys des que Manacor és ciutat i l’Ajuntament il·lustríssim·». Presentació a càrrec de Bernadí Bou.

Es projectarà, al final, mig centenar de fotografies de Manacor i Porto Cristo de la primera meitat del segle XX.

Antoni Ferrer Vallespir és director de la revista «Perlas y Cuevas» i també conserva un important arxiu de fets importants de la història de Manacor heretat del seu pare Rafel Ferrer Massanet

Dijous 12 de maig a les 20 hores: I Cicle de Poesia a S’Agrícola

Poesia recent

Parlam de  Còrpora  amb Clara Fiol, d’El canvi  amb M. Magdalena Gelabert i de  Blaus de porcellana  amb Antoni Riera Font. Presentats per Maria del Mar Riera Vallès.

Divendres 13 de maig a les 20 hores:  Concert Christian Skjønhaug i Irina Cotseli.

La pianista i cantant grega Irina Cotseli i el contrabaixista noruec  Christian Skjønhaug ens presenten el seu nou cançoner.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad