Manacor compleix 110 anys com a ciutat

Aquest proper dimarts, 10 de maig, Antoni Ferrer Vallespir oferirà al saló d’actes de s’Agrícola a les 20 hores, una conferència sobre el 110 aniversari des de que el rei Alfons XIII otorgà el títol de Ciutat a Manacor i al seu Ajuntament el títol d’il·lustríssim. Efectivament, el 21 de maig de 1912 a petició del diputat Alexandre Rosselló i mitjançant un decret-llei, el rei Alfons XIII otorgà els dos títols.

Complementarà la xerrada la projecció d’una cinquantena de fotos del Manacor i la seva costa de finals del segle XIX fins el darrer terç del XX originals de Fernando Moragues, Àngel Toldrà Viazo, Pere Mascaró, Joan Veny i José Luís Rodríguez. Presentarà al conferenciant el metge i director del Centre de Salut de Porto Cristo, Bernadí Bou.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad