Manacor compleix 110 anys com a ciutat

Aquest proper dimarts, 10 de maig, Antoni Ferrer Vallespir oferirà al saló d’actes de s’Agrícola a les 20 hores, una conferència sobre el 110 aniversari des de que el rei Alfons XIII otorgà el títol de Ciutat a Manacor i al seu Ajuntament el títol d’il·lustríssim. Efectivament, el 21 de maig de 1912 a petició del diputat Alexandre Rosselló i mitjançant un decret-llei, el rei Alfons XIII otorgà els dos títols.

Complementarà la xerrada la projecció d’una cinquantena de fotos del Manacor i la seva costa de finals del segle XIX fins el darrer terç del XX originals de Fernando Moragues, Àngel Toldrà Viazo, Pere Mascaró, Joan Veny i José Luís Rodríguez. Presentarà al conferenciant el metge i director del Centre de Salut de Porto Cristo, Bernadí Bou.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad