El Club Atletisme Manacor convoca les seves beques esportives

Al Club Atletisme Manacor torna a treure una convocatòria d’ajudes econòmiques per a atletes: “som conscients que gran part dels nostres atletes han de compaginar la vida esportiva amb la vida acadèmica i això suposa un esforç per a ells i les seves famílies.

Amb l’objectiu que segueixin amb la pràctica esportiva i evitar l’abandonament escolar, impulsam per quart any consecutiu, la Beca Esportiva Club Atletisme Manacor que atorgarà tres ajudes amb un valor total de 900€. Aquestes en són les bases:

BASES BECA ESPORTIVA

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad