El disseny del nou skatepark de Manacor queda a punt

La construcció del nou skatepark de Manacor, situat al polígon agroalimentari, ja té la seva forma definitiva. Durant aquesta darrera setmana ja s’ha anat pulint el formigó de les distintes zones que conformen el seu disseny, on hi destaca sobretot la piscina. Uns avenços que fan que la data d’inauguració estigui ja propera després dels problemes d’estabilitat del solar, que fa uns mesos van obligar a construir-hi abans uns murs de contenció al voltant.

La pista d’skate té 651 metres quadrats de superfície i consta d’un grup d’impulsors d’alçades diverses format per una combinació de rampes corbes i plans inclinats. A la part baixa de la parcel·la s’han col·locat dos mòduls de rampes corbes tipus quarter, enfrontats entre ells i separats per un altre mòdul de plataforma amb i rampes corbes (funbox).

Al costat s’hi ha instal·lat un mòdul tipus box i una barana patinable. A la part alta de l’espai hi ha un bowl, amb una profunditat màxima de 1.80 metres i mínima de 1.20 metres. La unió dels dos nivells es realitza mitjançant una rampa que ocupa tota l’amplària de la pista i que conté diferents mòduls com el hubba, o elements com graons i baranes. 

El paviment de la pista d’skate es de formigó polit i el de les zones de pas de formigó amb un acabat fratassat. Pel que fa als elements horitzontals, són de formigó reforçat amb fibres. La instal·lació pública esportiva compta amb una instal·lació elèctrica encastada protegida amb interruptors automàtics. També es construeix un itinerari accessible des de la via pública fins a la pista esportiva des de l’accés principal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad