L’Hospital encara té 11 ingressats a planta per Covid

Cap d’ells però a la Unitat de Cures Intensives (UCI)

 

Després de uns quants mesos sense dades actualitzades d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor, a causa sobretot de la relaxació de les mesures restrictives i d’altres notícies mundials que han fet desviar el punt de mira informatiu. Però a Manacor com a la resta del món, la Covid encara hi és present, i de fet al centre hospitalari de referència del Llevant encara hi resten 11 persones ingressades en planta. Cap d’elles, això sí i afortunadament, a la Unitat de Cures Intensives.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad