L’Hospital encara té 11 ingressats a planta per Covid

Cap d’ells però a la Unitat de Cures Intensives (UCI)

 

Després de uns quants mesos sense dades actualitzades d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor, a causa sobretot de la relaxació de les mesures restrictives i d’altres notícies mundials que han fet desviar el punt de mira informatiu. Però a Manacor com a la resta del món, la Covid encara hi és present, i de fet al centre hospitalari de referència del Llevant encara hi resten 11 persones ingressades en planta. Cap d’elles, això sí i afortunadament, a la Unitat de Cures Intensives.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad