Els Al·lots de Llevant tornen a plaça aquest diumenge migdia

La Colla Castellera Al·lots de Llevant torna a plaça aquest diumenge amb motiu del seu 26è aniversari. L’actuació serà a partir de les 12,30h a la plaça de sa Rectoria. Els acompanyaran els palmesans Castellers de Mallorca. Fa setmanes que els Al·lots assagen de valent (cada dimecres a les 19,30h i els dissabtes a les 19h), per poder oferir una gran actuació.

“El número 35 del carrer Nou, el local d’assaig dels Al·lots, és obert a tothom qui vulgui conèixer més sobre aquest món dels castells”, recorden, al mateix temps que conviden a tot el poble de Manacor i comarca a visitar el local i a gaudir d’aquest retorn tan esperat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad