Els Al·lots de Llevant tornen a plaça aquest diumenge migdia

La Colla Castellera Al·lots de Llevant torna a plaça aquest diumenge amb motiu del seu 26è aniversari. L’actuació serà a partir de les 12,30h a la plaça de sa Rectoria. Els acompanyaran els palmesans Castellers de Mallorca. Fa setmanes que els Al·lots assagen de valent (cada dimecres a les 19,30h i els dissabtes a les 19h), per poder oferir una gran actuació.

“El número 35 del carrer Nou, el local d’assaig dels Al·lots, és obert a tothom qui vulgui conèixer més sobre aquest món dels castells”, recorden, al mateix temps que conviden a tot el poble de Manacor i comarca a visitar el local i a gaudir d’aquest retorn tan esperat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad