Vídeo de l’actuació músical i ball tradicional a l’Hospital per celebrar els 25 anys

Una actuació musical especial al hall de l’Hospital de Manacor ha servit avui dematí 28 de maig, per celebrar el 25è aniversari de la construcció i posada en funcionament del centre, l’any 1997.

Inclosa dins la Setmana de la Música de la que han gaudit distintes àrees de l’hospital del 25 al 28 de maig de 2022, cada dia a les 11h, l’actuació ha comptat amb la participació activa de treballadors del centre. Demà divendres tendrà lloc la gala de celebració a l’auditori de Sa Màniga de Cala Millor, a les 20 hores.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad