Una dona mor ofegada a la Cova dels Coloms

Una dona d’uns quaranta anys va morir ahir ofegada quan es trobava amb d’excursió en grup a la Cova des Coloms, a les proximitats de Porto Cristo. Segons informen fonts del Samu061 i Salvament Marítim, l’incident va passar cap a les dotze del migdia a l’interior de la cova, situada a prop de Cala Falcó, a la costa de Porto Cristo.

Arribada de la víctima al port de Porto Cristo. SAMU061IB

 

La central d’emergències del 112 va rebre un avís sobre una persona que estava en mal estat a dins la cova, per la qual cosa es va mobilitzar ràpidament la llanxa Salvamar Mimosa, amb base a Portocolom. Quan l’embarcació ha arribar al lloc, diversos testimonis ja havien tret de la cova la víctima, que estava inert i sense signes de vida.

La llanxa de salvament la va traslladar d’urgència a Porto Cristo. Durant el trajecte la tripulació de Salvament Marítim i un equip del 061 li van realitzar una maniobra de reanimació cardiopulmonar. Un cop al port, una ambulància va continuar amb aquestes pràctiques, però va resultar inútil i la dona va morir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad