Canvien la teulada de la polèmica reforma de la Caseta des Cilindre

L’antiga casa-magatzem d’Obres Públiques (coneguda popularment com la Caseta des Cilindre) situada a la rotonda de sortida de Manacor cap a Porto Cristo torna a estar en obres. Operaris de l’empresa Refoart són aquests dies canviant les teules de l’edifici que pertany al Consell de Mallorca.

Pel juliol de 2014 la Caseta des Cilindre va estar envoltada de polèmica quan precisament el Consell va iniciar una reforma de les façanes, consistent en agefir-hi als laterals una aparatosa estructura metàlica que rompia amb el caràcter tradicional i patrimonial de la casa.

Fet que va arribar fins i tot al ple municipal de febrer de 2015, on l’Ajuntament va acordar demanar formalment a l’administració insular que llevàs immediatament els ferros i comencés una reforma més respectuosa. De moment ara també s’hi ha muntat una bastida perimetral.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad